Over mij

Mijn naam is Marina Cornelissen. Ik ben 56 jaar en woon in het Brabantse Veghel.

Een goede, gezonde leefstijl heeft altijd mijn aandacht gehad. Voor het eten kies ik zoveel mogelijk vers en waar mogelijk biologisch. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden voor krachttraining en ga ik een aantal keren per week hardlopen.

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam als lifestyle coach bij Personal Body Plan. Hierbij begeleid ik mensen online. Veelal gaat het daarbij om dames of heren die wat gewicht kwijt willen en ik help hen om dit te bereiken door te kiezen voor een gezond eetpatroon en voldoende beweging. Met behulp van een app kunnen ze werken aan een goede, duurzame leefstijl.

In april 2021 kwam het SlowRunnen op mijn pad en raakte ik hier heel enthousiast over. Het is hardlopen/joggen zonder tijdsdruk, zonder prestatiedruk, alles heerlijk in je eigen tempo. Ik heb de opleiding tot SlowRun coach gevolgd en begeleid nu dames die lekker willen bewegen, die zich fit willen voelen en aan hun conditie willen werken.

Daarnaast heb ik me het afgelopen jaar ook verdiept in voeding. Wat is nu precies gezond eten? Wat heb ik nodig? Hoe krijg ik voldoende bouwstoffen, brandstoffen, vitaminen en mineralen binnen? Hoe kan ik op gewicht blijven? Wat kan ik doen om af te vallen?

In juni 2021 heb ik de opleiding Voedingsdeskundige bij Civas afgerond. In augustus 2022 de cursus Voeding en Overgang. Ik vind het super om middels een persoonlijke begeleiding met jou te bekijken hoe we tot een voedingspatroon kunnen komen wat bij jouw doel past. Samen gaan we werken aan een gezonde, energieke leefstijl.