Food

Ik hoop dat ik mijn passie voor gezond eten en bewegen met je kan delen.

Wanneer en hoe kan ik iets voor je betekenen?

Als je onderstaande dingen belangrijk vindt:

  • Je wil wat gewicht verliezen.
  • Je wil een maatje minder hebben in je kleding.
  • Je wil gezond afvallen.
  • Je wil jezelf fit(ter) en energiek(er) voelen.
  • Je wil werken aan een gezond(er) eetpatroon.

Op basis van deze gegevens en jouw wil om te veranderen, maken we samen een plan van aanpak. Een actieplan!

Werkwijze/ Hoe kan ik je helpen?

Het intakegesprek:

We starten met een intakegesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ik vind het belangrijk dat we een fijne klik hebben en dat het voor beide partijen helder is hoe we samen aan het werk gaan.

Allereerst bespreken we welk doel je wil behalen en welke periode je daarvoor in gedachten hebt.

Vervolgens ga ik samen met jou kijken naar je huidige leefpatroon. Daarmee bedoel ik met name je eet- en je beweegpatroon. Wat zijn je gewoontes? Wat eet je op een dag? Wat doe je aan sport of beweging? Hoe vul je je dagen? Hoe is de verhouding werk – vrije tijd? Hoeveel uren slaap je?

Hoe gaan we te werk?

Na het intakegesprek ga je een week een eet- en beweegdagboek bijhouden. Dat wordt onze basis. Je vult dagelijks in wat je eet en in welke hoeveelheden. Daarnaast is er ruimte om aan te geven wat je doet aan beweging/sport. Zo krijg ik een beeld van je eet- en beweegpatroon en hoe je dagen er ongeveer uitzien. Voor het invullen van de maaltijden gebruiken we ‘Mijn eetmeter’ of ‘MyFitness Pal’, een app die je helpt bij het registreren.

Het eerste consult:

Dit vindt plaats nadat je het eet- en beweegdagboek gevuld hebt. Op basis van mijn bevindingen en de conclusies die ik kan trekken n.a.v. je voeding en beweging bespreken we hoe je je maaltijden zo af kunt stemmen dat je je doel kunt bereiken.

Je krijgt van mij voedingsadviezen, waarmee je de daaropvolgende weken aan de slag gaat. Dit zijn o.a. handreikingen omtrent voedingsmiddelen die je zou kunnen vervangen en ook geef ik tips en recepten die bij je passen. Tijdens deze weken ga je weer de voedingsapp gebruiken, zodat ik kan blijven monitoren wat je zoal eet. Zelf heb je met deze app ook inzicht in de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels en je kunt ook zien hoe het gaat met je vitaminen en mineralen.

Ook geef ik je een kort trainingsprogramma mee met oefeningen die voor jou belangrijk zijn om op een afgesproken aantal dagen per week te doen.

Ik ben dagelijks bereikbaar voor hulp, adviezen en tips.

Het tweede consult:

Dat vindt meestal na vier weken plaats. We bespreken samen welke progressie je geboekt hebt. Je hebt dan waarschijnlijk al een goede stap richting je gestelde doel gedaan. We bepreken o.a. wat je eenvoudig vond om aan te passen. En wat er minder gemakkelijk ging. Of je je leefstijl aangepast hebt de afgelopen weken. En vooral ook hoe je verder wil gaan.

Ook nu krijg je, indien gewenst, weer voedingsadviezen en ook een nieuwe trainingsprogramma. En allerlei tips en tricks die je de komende periode kunnen helpen om je doel te bereiken. 

De kosten:

Intakegesprek            gratis

Eerste consult            € 100

Tweede consult          € 25

Vervolgconsulten          € 25